Great flow since 1996

Hos Slangspecialisten finner du slangar, kopplingar, hydraulik och gummiprodukter i en mängd olika material och utförande. Vi är vana vid tuffa industrimiljöer och levererar endast produkter av hög kvalitet. Vårt slangsortiment är anpassat för ett brett användningsområde inom bland annat livsmedels-, läkemedels-, kem- och processindustrin. 

Slangspecialisten AB är sedan 2024 en del av Colly Flowtech AB.
Läs mer om Colly Flowtechs förvärv av Slangspecialisten.

Valet av slang ska vara enkelt

Med hjälp av våra slangspecialister, deras skicklighet av komponentval och vårt breda utbud av slang, kopplingar, hydraulik och gummiprodukter så kan du vara säker på vad du får hos oss, och när du får det. Vi hjälper dig att navigera rätt!

För att möta olika branschers många utmaningar har vi en bred palett av gummislang, silikonslang, PTFE-slang, metallslang och strävar alltid efter den perfekta lösningen och bästa kvaliteten för våra kunder.  

Sedan starten, år 1996, har Slangspecialisten levererat slanglösningar för en mängd olika användningsområden och industrier av skilda slag. Vi arbetar med marknadsledande tillverkare vilket ger oss möjlighet att erbjuda hög kvalitet på produkterna vi säljer.  

Dagligen arbetar personalen på Slangspecialisten för att ta fram kompletta slanglösningar för just dina behov. Vi erbjuder kundanpassade slanglösningar där pressning, svetsning och montering sker i vår verkstad i Lund. Vi hjälper dig att identifiera den lösning som är bäst lämpad för att transportera ditt media.

Professionella slanglösningar för såväl liten som stor. 

Slangspecialisten fyller en viktig funktion som leverantör av anpassade produkter för både industriellt underhåll och maskinbyggare. Du kan få materialcertfikat för alla ingående komponenter och vi erbjuder märkning för spårbarhet i alla tillverkningsled. Vi erbjuder även provtryckning för att möta ställda krav på  kvalitet och säkerhet.

Hos oss får du professionella slanglösningar för hållbara installationer. 
 
Läs mer om vår ISO- certifiering

Läs mer om vår Miljö- & Kvalitetspolicy